FX-15 Kullanımı

fx15-nedirFX15 Zayıflama Hapı diğer zayıflama ürünlerine benzer şekilde kullanılmaktadır. Kullanım saatleri düzenli olur ise ürün etkisi daha fazla hissedilecektir.


Sabah kahvaltılardan ve akşam yemeklerden yarım saat önce bir kapsül alınmalıdır. Burada dikkat edilmesi gereken husus kullanım saatidir. Eğer sabah 8 de aldıysanız, sonraki günlerde kullanımınızı bu şekilde devam ettirmeniz ürün verimliliği açısından daha sağlıklı olacaktır. Fx15 zayıflama hapı düzenli kullanım ile sonuç veren bir üründür. Yine akşam yemeklerinden önce de yukarıda bahsettiğimiz şekilde saat durumuna özen göstermelisiniz.


Fx15 zayıflama hapı içerisinde 60 adet zayıflama kapsülü bulunur. Sabah ve akşam olmak üzere yemeklerden önce birer kapsül alınır. Bir kutu Fx15 bir aylık kullanım içindir.


Kilo sabitlemek amacı ile kullanan kişiler günde sadece bir kapsül kullanmalıdır. Bu durumlarda kullanım sabahları yapılmalıdır. Kilo sabitlemek için kullanılan Fx15 ürünü iki aylık kullanıma uygundur.


Fx15 zayıflama hapı kullanımı esnasında alkol tüketilmemesine özen gösterilmelidir, kullanılan ilaçlar var ise aynı saatlere denk getirilmemelidir. Fx15 zayıflama hapını günde iki (2 ) adetten fazla kullanmamalısınız.



FX-15 Kullanımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder