Lida Resmi Satış Sitesi

Lida Zayıflama Hapı Çin menşeili KMDali firmasına aittir. Lida Zayıflama Hapı’nın Türkiye üzerinde herhangi bir distribütörlüğü ya da dağıtıcısı söz konusu olmadığı için, ürüne ait resmi bir satış sitesi yoktur !


Satın alırken dikkat etmeniz gerekenler ise şu şekildedir;


Orjinallik garantisi : Ürünün orjinalliğini satın aldığınız yerden teyit edin. Sizi tatmin edemeyen firmalardan alış-veriş yapmayın.


Satıcı geçmişi : Bu tür zayıflama ürünlerinin sahtesi ve merdiven altı üretimi olarak tabir edilen fasonu çok olduğu için, satıcıların daha önceden konuyla alakalı ne kadardır satış yaptığını sorun.


Ürün bilgisi : Ürün sadece satış temsilcileri aracılığı ile tamamen SATMA amacı ile size sunuluyorsa uzak durun, mümkün olduğu kadar detaylı soru sorun, karşınızdaki kişinin bilgisini ölçün.


Para iade garantisi : Ürünle alakalı olarak firmanın bilgilerini isteyin, para iade garantisini özellikle sorun ve karşınızdaki kişinin (sitenin) telefon numarasını kesinlikle kaydedin, aksi bir durumda tekrar ulaşabilirsiniz.


Son olarak, daha önceden almış olduğunuz ve memnun kaldığınız siteyi, telefon numarasını kesinlikle kaydedin, her yeni alış-veriş az da olsa risklidir.



Lida Resmi Satış Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder